tiistai 28. lokakuuta 2014

Arki liikenne opettaja (opiskelijan) (avo) puolisona

Niin kuin moni tuttavistani tietää että Joonas opiskelee siis liikenne koulun opettajaksi ja olen tosi ylpeä Joonaksesta että hän on päässyt opiskelemaan hänelle mieluista alaa. Mutta kuinka moni miettii miten toisen ammatti vaikuttaa siihen parempaan puoliskoon? Minä en osaa ajatella mitä Joonas joutuu kestämään kun itse olen asiakaspalvelu hommissa. Mutta ajattelin valoittaa vähän millaisiin asioihin minä olen törmännyt Joonaksen ammatin valinnan kanssa

1. Sinulta kysytään aina ihan oudoista liikenne säännöistä joita et todellakaan muista enää ajettuasi monia vuosia samaa kaupunkia edes takaisin.

2. Myös kun sinulle herää joku kysymys liikenteessä niin on se vähän noloa kun ei liikenne opettajan "puoliso" tiedä. Mutta tuskin Joonaskaan tietäisi mitä koko S vastaisi tuuma koossa ;)

3. Jossain vaiheessa toteat että parempi luovuttaa autolla ajaminen suoraan toiselle (ei tarvitse miettiä mitä oudoimpiin asioihin vastauksia).

4. Yhteisistä ruoka ajoista joudut luultavasti luopumaan, sillä on luksusta jos toinen on ennen viittä kotona.

5. Olen kuullut ainakin 110 kertaa ettei hälytys ajoneuvoa kuulu väistää jos pelkät vilkut pyörivät. Ja myös se että jos et pysty väistämään hälytys ajoneuvoa aja normi liikenne sääntöjen mukaisesti

6. Jossain vaiheessa alat pakosti miettimään että millaisiahan nämä tuoreet kuskin oikeastaan ovatkaan (itsehän olit aivan täydellinen kuski heti kortin saatuasi)

7. Etkä enää uskalla kuvitellakaan millainen perhe kriisi siitä tulisi jos toisit kotiin sakko lapun

8. Enää sinun ei tarvitse miettiä onko koti opetus parempi kuin autokoulu.

9. Luultavasti joudut jossain vaiheessa koe kaniiniksi (onneksi minulla pituus pistää monessa kortti luokassa vastaan)

10. Aina kun on joku juhla, tilaisuus tai tapahtuma puhe kääntyy liikenne sääntöihin ja uusiin laki muutoksiin yms... (välillä voisi tietty jutella vaikka säästä)

No kaikesta huolimatta voin edelleen suositella liikenne opettajia puolisoiksi niin naisille kuin miehillekin. Mutta muistakaa, älkää alkako pätemään missään mikä liittyy liikenteeseen;)
ja jottette puutuisi tällaiseen blogi kirjoitukseen laitan vähän kuvia lisäksi ;)




Niin ja jos nyt joku haluaa aloittaa autokoulun niin linkki löytyy tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentisi piristävät päivää :)