perjantai 15. elokuuta 2014

siivous on puoli sisustusta

Tajusin juuri tässä että en ole vähään aikaan postannut teille mitään sisustuksesta. Blogi on alkannut kääntyä enemmän lifestyle blogin suuntaan mutta, haluan silti pitää sisustuksen osana blogiani.

Syy miksi sisustusta ei ole kauheasti näkynyt blogissa on yksinkertaisesti se että olen mailman surkein siivouksen aloittaja ja kuka nyt haluisi kuvia sotkuisesta asunnostaan. Välillä tuntuu että kun siivoat niin menee hetki ja kaikki on taas sotkussa.
Kuitenkin tänään sain siivottua :D joten tässä teille vähän kuvia :)


 ekaa kertaa partsilta kuvia ja tietysti titon peräpää jäi kuvaan :D
Oon myös aika ylpee itestäni sillä meil kasvaa partsilla chilejä ja tomatteja (ja ne on viel hengis)


vähän kuvia olkkarista, hylly on ostettu ikeasta (ikean shoppailu reisusta pääset lukemaan täältä)


                                  tästä postauksesta  löydät tuolien kuvat ennen maalaamista :)


 tämä teksti löytyi ennen olkarin seinältä mutta, koska hylly tuli tekstin paikalle päätin koittaa teipata sen uudellaan keittiöön ja hyvin on pysnyt :)


lopuksi vielä saanko esitellä uuden "perheenjäsenemme" Viime viikoloppuisen moottoripyörä retkeilymme jälkeen annoin joonakselle siunauksen oman moottoripyörän hankkimiseen (se kyllä löytyi nopeammin kuin ajattelin :D ) tällä olisi siis tarkoitus viikonpäästä lähteä mikkeliin :)

nyt alkaa olla se aika kun voi sytytellä kynttilöitä mutta vielä on sentään lämmin <3 joten nauttikaa :)


2 kommenttia:

  1. Miksi ei ole tullut uusia postauksia? :( Mä niin odotin, että täällä olisi ollut jotian luettavaa. Kirjoittele pian. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo ees ite tajunnu mite pitkä aika viime postaukseta on, meil on ollu vähän kriisiä kotona ja tää koulun alotus ei ole helpottannut asiaa mutta, huomenna olisi tarkoitus ottaa kuvia olkkarista jossa on tullut pieniä muutoksia ;)

      Poista

kommentisi piristävät päivää :)