keskiviikko 13. elokuuta 2014

I&J

kyseinen biisi soi sillo autos kun tavattiin ja siitä on tullu "meijän" biisi


minulta toivottiin postausta siitä kuinka olemme Joonaksen kanssa tavannet ja muutenkin meidän suhteesta (varoitan tästä tuli pitkä) :)
Meiltä on useasti sukulaiset kysyneet missä olemme tavanneet ja se kysymys vetää aina hiljaiseksi ja olon vaivaantuneeksi. Mutta totuus on se että olemme tavanneet netissä. En tiedä miksi siitä on niin häpeällistä kertoa mutta jotenkin vaan on.
Kuitenkin tapasimme siis 9.8.2012 (muistan tämän päivän koska ostin vaivan ihanat kengät samana päivänä mutta ne menivät rikki ja jouduin viemään ne takaisin liikkeeseen) Joonas oli intissä kontiorannassa ja no minä olin juuri muuttannut takaisin joensuuhun.
 Kun joonas laittoi minulle ekan kerran viestiä, en oikein jaksannut kiinostua, mutta koska en halua pahoittaa kenenkään mieltä juttelin hänen kanssaan niitä näitä. Puhuimme että voisimme tavat joskus muttei mitään tarkempaa, suoraan sanottuna en uskonnut että oikeasti ikinä tapaisimme.
 kuitenkin ollessani kaupungilla tuona kyseisenä päivänä tulee puhelimeeni ilmoitus että joonas pääsi iltavapaille ja haluaa tavata. No kuten aikaisemmin sanoin en halunnut pahoittaa hänen mieltään joten suostuin juoksin kaupaan sillä olin pukeutunnut tosi tyylittömästi ja ostin ne kyseiset kengät josta aikaisemmin kerroin. Sovimme että joonas hakee minut torilta. Hyppäsin kyytiin vilkaisin nopesti ja aloimme juttelmaan meillä oli hauskaa ja nauroimme paljon. Ajelimme jonkin aikaa kunnes joonas sanoi että pysähdytään tupakalle (kyllä äiti poltin siihen aikaan satunnaisesti) ja kun nousin ylös autosta ja joonas nousi perässä sydämmeni taisi jättä pari lyöntiä välistä ja jalkani meni veteläksi. en voinut uskoa silmiäni edessäni seisoi komea mies joka oli tajuttoman pitkä (itse olen vain 148cm) ja hän sai minut nauramaan en ollut ikinä enne tuntennut sellaista tunnetta. kiertelimme loppu illan autolla ja meillä oli todella hauskaa (tai ainakin miunulla oli)



No kuitenkin :D tässä sitä ollaan kahdenvuoden päästä. Joonas saa edelleen minut tekemään asioita joita en uskonnut ikinä tekeväni, nautimme siitä kun saamme mennä mökille kahdestaan ja olla tekemättä mitään. Olemme toisaalta niin erillaisia mutta samalla tasapainotamme toisiamme. Joonaksella menee hermot minuun aina hetkessä ja tilanne kiihtyy aina nollasta sataan mutat minä taas en oikein suutu ja osaan olla rauhallinen vaikka toisella hermo palaakin. yleensä riidat menee ohi yhtä nopeaa kun alkoivatkin.
Minä taas stressaannn paljon asioita mutta joonas saa aina munut uskomaan että kaikki kääntyy parhain päin. Tito rakastaa joonasta ja uskoisin etten valehtele kauhean pahasti sanoessani että joonas rakastaa myös titoa :)



pidän siitä että joonas tulee toimeen perheeni kanssa se on äärettömän tärkää minulle ja kyllä joonas muistuttaa paljon isääni niin hyvässä kuin pahassakin.

Olen kuullut monen sanovan ettei netistä voi löytää aitoa rakkautta, no minulle tämä on ainakin aitoa. Uskon että baarissa ihmisen tapaaminen on yhtä vaarallista kuin netissäkin. Kuitenkin suosittelen että jos tapaatte netistä tyypin älkää ensimmäiseksi pyytäkö sitä omaan kotiinne :)

2 kommenttia:

  1. ihana rakkaus tarina!! ja söpöt nuo reinot vierekkäi ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No matkan varrella on kyl sattunnu kaikkee ikävääkin mutta tuota muistellessa kyl jaksaa selättää kaikki ikävätkin asiat :)

      Poista

kommentisi piristävät päivää :)