keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

hyvänkin päivän voi pilata

nimensä mukaan päivä alkoi hyvin... Minulla oli vapaa päivä sillä olen lauantaina ahkerasti töissä. Kävin kampaajalla ja sain uudet hienot hiukset, tiedättehän kun kampaajalta tulee niin olo on kuin eri ihmisellä. Illaksi oli tarkoitus tehä pitsaa joten kävin kaupassa ja ruoka tarvikkeiden lisäksi ostin mustan tekstiili värin ;) kävimme vielä marikan kanssa kirppiksellä josta löytyikin edullisia löytöjä. Lopuksi vielä piipahdimme työpaikallani ostamasa eteiseen maton ja taulun keittiön pöydän taakse..

Kaikki oli aivan loistavasti värit värjäytyi pesukoneessa kunnes puhelin soi... outo numero sama joka oli aikaisemminkin tavoitellut. Vastaan tietysiti toivoen että siellä olisi jotain hyvää, mutta rakas exäni oli pistännyt etelä suomen sovittelu toimiston asialle liittyen MINUN koiraani. En halua painottaa ilkeyttäni tuota minun mutta kun se on vaan niin että tito on minun koira. Olinpa vielä tänään hehkuttannut marikalle etten oikeastaan muista exäni ja minun yhteisestä ajasta mitään ja hyvä niin. On meillä ennenkin ollut riiitaa Titosta mutta luulin hänen ymmärtäneen etten halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä ja haluan vain nyt olla onnellinen (liikaa vaadittu)
Koitin tietty heti soittaa Joonakselle joka ei tietty vastaa ja sit marikalle sen jälkeen iskälle ja mieli olisi niin tehnyt mieli soittaa äidillekkin mutta äiti on lomalla niin en viitsinnyt häiritä näin ikävällä uutisella. Mut joo anteeks tää vuodatus, toivottavasti muilla ei oo saman laisia kokemuksia :) <3 Ajattelin kuitenkin laittaa vähän kuvia siitä päivän mukavasta osuudesta ;)



Sain idean yhdestä blogista joka piti heti kokeilla ;) eli varmaan niinkuin monilla muillakin meiltäkin löytyy kaapin pohjalta kasa ei niin esittely kelpoisia pyyhkeitä. Joten päätin kokeilla värjätä ne ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, nyt olisi vain himo värjätä kaikki isommat pyyhkeet ja parit lakanatkin ;)


täs vähän kirppari vaatetta toi flees maksoi 1,50 ja mekko 2€ eli halpoi löytöi :)

postilaatikosta löytyi cosmo, jääkaapista kana salattia ja prisman super hyvää leipää ;)


                                     
                                       Tässä se syy miksi vapaa päivänäkin pitää käydä töissä ;)

Vielä en siis tiedä suostunko sovitteluun, luultavasti en tai sitten minäkin alan sovittelemaan jättämiäni tavaroita itselleni :) mukavaa illan jatkoa kuiteskin kaikille tasa puolisesti :)<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentisi piristävät päivää :)