tiistai 4. maaliskuuta 2014

Mitä tänään ruuaksi

ei ihan tänään mutta huomenna ja muutenkin mitä loppuviikolla ruuvaksi? Meillä se ainakin tuntuu olevan ikuisuus kysymys.
On vaikea miettiä mitä haluaisi syödä. Mikä ei tunnu niin moneen kertaan tehdyltä, että se vielä maistuisi hyvälle? Sitten kun olen ruuan suhteen vielä tosi nirso niinkuin varmaan moni muukin :D Mutta en siis siedä riisiä missään muodossa ja kinkkukaan ei mene kun kinkku kiusauksessa ja possukaan ei missään muodossa enää oikein uppoa :D
Nyt kun ollaan vielä aloitettu kunnolla tuo salilla käynti niin, itseäkin kiinostaa enemmän mitä suuhunsa pistää. Siksipä olisikin kiva löytää uusia reseptejä kokeiltavaksi sillä tämä on aika uusia alue valtaus minulle. 
Minun terveellinen ruokani nimittäin on pää asiassa kana salattia ja kasvis sose keittoa, jotka olen siis kokannut niin monta kertaa ettei enää vähään aikaan mene alas.
 
Mutta onko mielstänne tavallinen koti ruoka terveellistä? Tuntuu, että kaikessa on jotain "epäterveellistä", mitin esim lasngea johon tulee juustoa ja pastaa, Jauheliha kastike: vehnää ja rasvaa yleensä lisäksi vielä perunaa. 

Onko siis terveellinen ruoka aina vain salattia vai voiko se olla matka makujen maahan? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentisi piristävät päivää :)