sunnuntai 10. elokuuta 2014

päivä kolilla

Eilen vietettiin meidän vuosipäivää joten otettiin aamulla moottoripyörä alle ja suunnattiin kohti kolia. mitään varsinaista suunnitelmaa meillä ei ollut että mitä tehdään kolilla tai missä ajeltaisiin ainut ajtus oli että ajetaan jerotietä kollille ja kolilla katsotaan mitä tehdään.
 Päätimme ottaa suunaksi kolin sataman josta, oli juuri lähdössä autolautta lieksaan ja heitin hullun idean että lähdetään lieksaan, mutta koska ideani oli hullu emme tehneet sitä  (se kyllä jäi harmittaman ja eilen pohditiinkin että ajettaisiinko tänään lieksaan pyörällä ja tultaisiin autolautalla pois)
Satamasta oli vähän matkaa pirunkirkolle joten päätimme käydä siellä jotta, näkisimme edes jotain kolin nähtävyyksistä. se oli kyllä hieno paikka suosittelen käymään :D. kävimme myös ajamassa lomakolille joka oli kyllä pettymys näin kesällä.
ajoimme velä ukko kolille jossa sijaisi sokos hotelii, kello alkoi olla lähemäksi kolmea joten molempien vatsa alkoi kurnia. menimmekin pizza kahvilaan syömään mutta olin kyllä pettynnyt :( tarjontaa oli tosi suppea ja hinnat oli super kalliit verrattuna muihin s ryhmän ravintoloihin, no ehkä venäläisillä on vara maksaa, mutta me päädyttiin syömään puoliksi 14€ pizza.
 Oli jo aika lähteä mökille takaisin sillä tito oli ollut mökin vartiana jo pitkän tovin, illalla kuitenkin en saanut mielestäni kolin ihania hiekkarantoja joten päätimme että, käymme vielä uimassa ja terassilla kolilla... Vesi oli huisin kylmää ja pikkukaloja oli aivan älyttömästii.
 päivä oli mukava ja  erilalinen ja voipihan sanoa että käytiin :D ensikerralla taidetaan vaan ottaa tito ja jalat alle ja mennä kolille kävelemään sillä terassilla ollessamme saimme hyviä vinkkejä ;)













3 kommenttia:

  1. Moii :) Sulla on tosi ihana blogi, löysin sen vasta tänään ja oon lukenu kaikki postaukset ja mulla ois postaus ehdotus sulle! Ois kiva lukee miten ootte tavannu poikaystäväs kanssa ja mmuutenkin teidän suhteesta! :)
    p.s. teillä on sika kiva kämppä!

    VastaaPoista
  2. Moii :) Sulla on tosi ihana blogi, löysin sen vasta tänään ja oon lukenu kaikki postaukset ja mulla ois postaus ehdotus sulle! Ois kiva lukee miten ootte tavannu poikaystäväs kanssa ja mmuutenkin teidän suhteesta! :)
    p.s. teillä on sika kiva kämppä!

    VastaaPoista
  3. kiva kuulla että olet tykännyt ja toivottavasti jatkat lukemista :) koitan saada mahd piaan aikaiseksi postauksen toivomastasi aiheesta :)

    VastaaPoista

kommentisi piristävät päivää :)