keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Laihdutusta, ostoksia ja olohuoneen muutoksia

Voihan hurjuuksien hurjuus miten kauan viime kerrasta on. Hiljaisuus ei niinkään johdu siitä ettei olisi ollut mistä kirjoittaa mutta kun juoksee pää kolmantena joka paikkaan ei jää aikaa pysähtyä miettimään mitä oikein tapahtuu. Oli Joonaksen veljen synttärit, sitten alkoi koulu (voin sanoa että koulu on kyllä suurin ahdistuksen aihe) mahtui mukaan kavereiden kihlajaisetkin ja vaikka mitä kaikkea muuta.

Noin kuukausi sitten kävin ehkäisy neuvolassa vuosittaisessa jaarittelu tuokiossa ja siellä puheeksituli painoni. Olen aina ollut pieni ja lihava joten asian puheeksi ottaminen ei yllättänyt. Kuitenkin sen jälkeen olen alkanut käymään joka aamu lenkillä.
 Mietin jossain vaiheessa että, kertoisin tästä ”projektista” teille mutta pelko siitä ettei mitään tapahdu esti minua kirjoittamasta. Niin ja oikeassa olinkin, mitään konkreettista ei tapahdu ja se jos mikä on turhauttavaa. 
Eilen sitten illalla Joonas sanoi että jalkoihini on tullut lihasta, oli mukava kuulla kun toinen kehui se saa aina jaksamiseen lisä puhtia ja kukapa jaksaisi jos minkään laista tulosta ei tulisi.
 Onko teillä ollut laihdutus projekteja ja vaikka mitä yritätte niin vaan lukema ei tipu?


No mukavimpiin asioihin :D meillä muuttui olkkarissa yhtenä kauniina päivän järjestys ja kävinpä tässä myös pienillä shoppailu reissuilla


tarkotuksena olisi kai vielä vaihtaa tuo divaani puoli toiselle puolelle, mut ite tykkään siitä kun olkkari tuntuu nykyisin paljon avarammalta






 Kävin myös ostamassa Sarustiikka puodista (tää on aivan ihana sisustus liike) ihania pieniä teksti tarroja joita siis olen metsästännyt jo jokusen ajan

Ja hei tottakai käytin tilaisuuteni hyväksi ja kävin carlsonin synttäreiltä ostamassa eduliset muumi mukit lisää kokoelmiini ;)



Kävin myös tänään kirparilla ja löysin meille uudet aamu kahvi mukit ;) vielä ei oikein ole varmaa kumpi muki on kumman mutta, mitäs veikkaatte? :)
nii ja hei muistakaa et blogilla on nykysin omat facebook sivut ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentisi piristävät päivää :)