tiistai 9. kesäkuuta 2015

Täällä taas/lappeenranta

Hei kaikki <3 
En tiedä onko tällä blogilla enää lukioita, mutta toivottavasti löydätte takaisin. Olen huomannut että blogi intoiluni herää aina kesäisin ja koska syksyllä ja talvella ei tunnu olevan aikaa, eikä aiheita mistä kirjoittaa joten päätin että blogini muotoutuu jonkin laiseksi kesäblogikiksi. Meinasin jo etten aloita tänä kesänä kirjoittamista, sillä voi olla ettei ihmiset jaksa lukea blogia mitä kirjoitetaan vaan kesän ajan. Mutta Joonas oli tällä kertaa se joka sanoi että voisin alkaa taas kirjoittamaan joten kokeillaan nyt tälläistä ideaa.
Kesäblogin ideana olisi kirjoittaa kesän kuulumisista, moottoripyörä reissuista unohtamatta kuitenkaan kesä sisustus juttuja ja herkkuja. Vielä on vaikea sanoa mihin asti kirjoitan, mutta tällä kertaa koitan kertoa kun blogi jää talvi unille.

Tänä kesänä ollaan keritty tekemään vasta yksi moottoripyörä reissu ja sekin tapahtui vasta viime viikonloppuna joten ei varmaan ole liian myöhäistä kertoa siitä teille.

Lähdettiin lauantaina Mikkeliin päin Joonaksen tädin 60v juhliin ja sieltä jatkettiin matkaa minun mielestäni suomen kauneimpaan kaupunkiin eli Lappeenrantan minun tätini luokse.
 Pienempänä vietin joka kesä aikaa lappeenrannassa ja voisin väittää että tunnen siellä paikat melkein yhtä hyvin kuin Joensuussakin.
Jäimme yhdeksi yöksi tätini luokse joten minulla oli aikaa näyttää Joonakselle satama sekä hiekkalinna (joka oltiin taidettu avata juuri edellisenä päivänä meidän onneksemme) oltiin kuitenkin reissusta niin väsyneitä joten ei hirveän pitkään jaksettu kierrellä vaan lähdettiin aika nopeasti nukkumaan.
Vaikka harmittaakin hirveästi ettei keritty hirveästi pyöriä kaupungilla niin toisaalta hyvä sillä nyt tuntuu ettei Joonasta ole vaikea houkutella lähtemään uudelleen.


Sunnuntaina kun lähdimme ajamaan kotiinpäin pysähdyimme Imatralle katsomaan valtionhotellia ja Imatran koskea. Olihan se koski hieno mutta noh ei ehkä kovin erikoinen en tiedä mutta minua se ei oikein sytyttänyt, tietysti eri aasia olisi voinut olla kun oltaisiin menty koskinäytökseen mutta se olisi ollut vasta illalla.
 







 Imatran valtion hotellissa tuntisi itsensä varmasti prinsessaksi




Niin ja jos joku miettii niin Tito oli viikolopun mökillä minun vanhempieni kanssa ja voi että miten väsynyt herra oli :D
Kun ajoimme Mikkeliin pysähdyimme varkauteen jäätelölle ja kävimme ajelemassa muutenkin siellä ja ihan alkoi harmittaa että miksi siitä aina vaan ajaa ohi. Tiedättekö te paikkoja jonka läpi vain ajaa muttei ikinä pysähdy katselemaan tarkemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentisi piristävät päivää :)